Szórakozás

Új társasjátékos szórakozóhelyek nyílnak Budapesten!

Az ideális kikapcsolódás

Társasozni nagyszerű dolog. Ki ne szeretné azokat a játékokat, amelyekkel nem magányosan kell játszania? Ezt többen felismerték, ezért olyan szórakozóhelyeket nyitottak, ahol nem feltétlenül a buli jelenti az önfeledt kikapcsolódást.

Ezeken a helyeken mindenki nyugodtan belefeledkezhet a társasjátékok nyújtotta élményekbe. Természetesen nemcsak egyetlen fajtára van lehetőség, hanem számtalan változatuk megtalálható, csak ki kell választani a kedvencet.

Egy kattintás ide a folytatáshoz....

A cica báb könnyen mozgatható

Cica báb

Szinte minden kisgyerek vágyik egy saját háziállatra. Sajnos, nem mindegyik családnak van arra lehetősége, hogy vegyen egy négylábút, de néhány játékkal kárpótolni lehet a csemetéket. A cica báb elnyeri majd a tetszésüket, a puha szőrének köszönhetően.

A használata elsősorban hároméves kor felett ajánlott. A kis mérete ellenére a gyerekek és a felnőttek keze is belefér a rajta lévő nyílásba. A cica báb keze és feje is egyszerűen mozgatható, ezért akár előadások rendezéséhez is bátran felhasználható. Egy kattintás ide a folytatáshoz....

A Föld bolygó titkai és csodái

Föld bolygó

Föld bolygó

A Kutyulva.hu oldal célja, hogy mindenkinek jó kedvet varázsoljon. Ezért, aki úgy érzi, hogy elege van a sok komoly és nyomasztó hírből, ami az interneten kering, nézzen szét nálunk! Apropó, ha már a keringésről beszélünk, ismerje meg a fontos infókat a Föld bolygó minden területén vagy olvasson utána a világ csodáinak!

Mivel rohamos mértékben éljük az életünket, számos olyan aktivitást végzünk, amivel rongáljuk a csodálatos bolygónkat. Ez egy idő után majd kihat a világ legszebb helyeire is, úgyhogy az oldalunkon még gyönyörködni tud bennük egy videó keretén belül is. Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Milyen az ideális nő?

Ő lesz az ideális nő

Ő lesz az ideális nő

Ha megkérdezzük a férfiakat, hogy számukra milyen a tökéletes nő, akkor valószínűleg mindegyikük a külsővel kezdi, ami lehet picit humoros leírás is, de ha mélyebben, komolyabban belegondolnak, akkor rájönnek, hogy ez a gyakorlatban nem így van.

Hiszen lehet egy nő tökéletes alkatú, szép arcú, ápolt, ha két értelmes szót nem tud vele váltani, akkor a férfi számára nem ő lesz az ideális nő. Amennyiben egy férfi komoly kapcsolatot szeretne, akkor elvárja, hogy a társa rendezett legyen, adjon magára.

Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Még mindig menő a görkori

Görkori

Görkori

A gyermekek ma már nem azokkal a játékokkal játszanak, mint 10, 20 vagy akár 50 évvel ezelőtt. Ahelyett, hogy emiatt kétségbeesve sopánkodunk, be kell látni, hogy a világ változik, ezzel együtt mi magunk is nagyon sokat változunk. Az igazán jó dolgok nemcsak néhány évig „futnak”, mert a görkori is menő még ma is, hiszen a gyermekek és a felnőttek egyaránt imádják. Ma, a számítógépek uralta világban örülnek a szülők, ha csemetéjük kicsit kiszalad a szabadba. A http://jatek.iway.hu/kategoria/gorkorcsolya/1/209 oldalon nagyszerű lehetőség nyílik arra,

Egy kattintás ide a folytatáshoz....