Milyen az ideális nő?

Ő lesz az ideális nő
Ő lesz az ideális nő

Ha megkérdezzük a férfiakat, hogy számukra milyen a tökéletes nő, akkor valószínűleg mindegyikük a külsővel kezdi, ami lehet picit humoros leírás is, de ha mélyebben, komolyabban belegondolnak, akkor rájönnek, hogy ez a gyakorlatban nem így van.

Hiszen lehet egy nő tökéletes alkatú, szép arcú, ápolt, ha két értelmes szót nem tud vele váltani, akkor a férfi számára nem ő lesz az ideális nő. Amennyiben egy férfi komoly kapcsolatot szeretne, akkor elvárja, hogy a társa rendezett legyen, adjon magára.

Nem fontos számára, hogy a nőnek modellalkata legyen, de öltözködjön csinosan, olyan ruhákba, amelyek jól állnak neki és legyen mindig ápolt. Nagyon fontos az is, hogy a nőiességét összeköltözés, házasságkötés után se veszítse el, hanem még otthon is öltözködjön csinosan.

Az ideális nő legyen okos, megbízható, néha titokzatos, de ha szükség van rá, akkor gondoskodó. Tudjon viselkedni a társaságban, de ne legyen kihívó, ám azért a férfi barátai legyenek irigyek a párja miatt. Az ideális nőnek mindig legyen saját véleménye, akarata a kapcsolatban, de soha ne erőltesse rá a férfira azt.