A cica báb könnyen mozgatható

Cica báb

Szinte minden kisgyerek vágyik egy saját háziállatra. Sajnos, nem mindegyik családnak van arra lehetősége, hogy vegyen egy négylábút, de néhány játékkal kárpótolni lehet a csemetéket. A cica báb elnyeri majd a tetszésüket, a puha szőrének köszönhetően.

A használata elsősorban hároméves kor felett ajánlott. A kis mérete ellenére a gyerekek és a felnőttek keze is belefér a rajta lévő nyílásba. A cica báb keze és feje is egyszerűen mozgatható, ezért akár előadások rendezéséhez is bátran felhasználható.

Akár az óvodák és az iskolák is rendelhetnek belőle a Clever Puppets weboldaláról, ahol hatalmas kínálat áll a vevők rendelkezésére. A tisztítása harminc fokon történő mosással lehetséges, de kezdetben mindenképpen érdemes hozzá színfogó kendőt használni.

A fekete-fehér színű cica báb akár alvótárs gyanánt is tökéletes lesz. A kis méretének köszönhetően, szinte bárhová el lehet vinni. A jelenléte képes igen rövid időn belül megnyugtatni a kicsiket. Az aranyos állatka mosolyt varázsol a legszomorúbb gyermek arcára is.