Tudnivalók az infraszauna méreteiről

Infraszauna kabin

Általában óvatosabbak vagyunk azokkal a dolgokkal szemben, amiket kevésbé ismerünk vagy kevés ismerettel rendelkezünk róluk. Például lassabban vezetünk egy olyan kanyar előtt, amiről nem tudjuk, hogy mennyire éles.

A vásárlással is hasonló a helyzet, amíg nincs egy termékről, mondjuk egy infraszauna kabinról elegendő információnk, addig nem igazán fizetnénk érte, hiszen megtörténhet, hogy valamilyen szempontból nem felelne meg.

Általában a legtöbb gondot nem is az ára jelenti, hanem az infraszauna mérete, vagyis mekkora egy ilyen kabin, hány személy fér bele egyszerre és van-e a lakásban vagy a fürdőszobában elegendő hely, ahol elfér? Mindenekelőtt nem árt tisztázni, hogy létezik 1, 2, 3 és 4 személyes infraszauna kabin.

Az egyszemélyes általában 90×90 cm és nagyjából 1 méter széles hely szükséges ahhoz, hogy elférjen. Persze ez a méret módosulhat akár 100 cm-re is, viszont ebben az esetben kb. 104 cm széles hely igényeltetik. Látható, hogy az egyszemélyes kabin a fürdőszoba egyik sarkában is elfér.