Újítás a fa festék használatával

Fa festék

Lakásfelújítás során egyetlen zugot sem szeretnénk kihagyni. Ekkor felmerül az a kérdés, hogy a falak kifestése után mi legyen az ajtókkal és az ablakokkal? Amennyiben azok fából vannak, szükségtelen kicserélni. Egyszerűen csak alkalmazza rajta a fa festék valamelyik árnyalatát, ami remekül mutatna a falakkal és az egyéb berendezésekkel.

Természetesen a legelső lépés az alapozó használata legyen, ugyanis anélkül nem tud akkora sikert elérni a festés terén. Az alapozó biztosítja a festék kellő megtapadását a felületen. Arról nem is beszélve, hogy kihangsúlyozza a fa festék ragyogását és megnöveli az élettartamát.

A friss tónus garantáltan nem fog könnyedén leperegni, ezért kiélvezheti a csodálatos kompozíciót, amit az otthonában alkotott. A Farrow & Ball honlapján rengeteg árnyalatú fa festéket találhat. Bátran válogathat a hideg vagy a meleg tónusok között, azon belül pedig kiválaszthatja a matt vagy a fényes verziót. A vállalat csakis a természetben megtalálható pigmentekből és gyantából állítja össze a piacra dobott termékeit.