A nyeletőfékes orsó kiváló a kapitális halakhoz

Nyeletőfékes orsó

A jó horgászbot csak félút a sikerhez. A hatékony horgászathoz kiváló orsó is szükséges. Ez tárolja ugyanis azt a damilt, aminek a végén van a horog és remélhetőleg minél nagyobb halak is ráakadnak.

A nyeletőfékes orsó továbbfejlesztett változata a hagyományos orsóknak. A technológia fejlődésével egyre kifinomultabb, precízebb eszközök jelentek meg a horgászfelszerelések között is. A horgászorsók sajátossága a finommechanika és a precizitás. A nyeletőfékes orsó nagy teherbírású eszköz, az erős belső alkatrészeinek köszönhetően. Szinte minden eleme fémből készül, ezért hosszú ideig megbízhatóan használható. A nagyobb halak kifogására kifejezetten ajánlott. A zsinórképe a lassú dobemelés miatt garantáltan megmarad, több tucat visszacsévélés után is.

A nyeletőfékes orsó cserélhető dobbal rendelkezik, sőt, ajándékba is adnak hozzá egyet vásárláskor. Így akár kétféle vastagságú damilt is használhatunk, a különböző fajta halakhoz. Látogasson el a specialscarp.hu horgász webáruházba, ahol megtekintheti a széles kínálatot!