Megéri külön foglalkozni a törzsvásárlókkal

Konzolok Szervize törzsvásárlók

Legyen szó akármilyen üzletről, az új vásárlók mindig fontos szerepet játszanak a vállalkozás életében, ezért folyamatosan dolgozni kell azon, hogy olyan ügyfeleket vonzzon be, akik még nem vették igénybe a szolgáltatásait. Ugyanakkor a visszatérő ügyfelekre is figyelni kell, mert ők mindig biztos alapot jelentenek.

Például a konzolokszervize.hu webáruház a Konzolok Szervize törzsvásárlók hűségét Gamecard pontokkal hálálja meg. Ezeket a pontokat a későbbiekben kedvezményekre lehet átfordítani. Kezdetben a vásárlás összegének 1 százalékát írják jóvá, majd ha szintet lép valaki, akkor már 1,5 százalékot is elkönyvelhet magának.

Ez néhány megrendelés után már komoly kedvezményeket eredményezhet, így nem csoda, hogy a Konzolok Szervize törzsvásárlók egyre szívesebben és gyakrabban térnek vissza az oldalra. Ha Ön is otthonosan mozog a játékok világában, akkor válassza a Konzolok Szervize magas színvonalú szolgáltatásait és erősítse a törzsvásárlók sorát, hogy minél jobb áron juthasson hozzá a legújabb termékekhez!