Infraszaunával élvezetesebb az élet

Az infraszauna egyre elterjedtebb

Az északi népek már több évezrede szaunáznak. Nekik köszönhetően ma már a Föld minden pontján alkalmazzák ezt az egészséges és felüdítő módszert a bőr tisztántartására és a test felfrissítésére. Sőt, ennek az egyik modern változata az infraszauna, ami már mindenkinek elérhető, hiszen a saját otthonába is beépítheti.

A testre gyakorolt üdítő és gyógyító hatása mellett, számos olyan funkciója van, ami a kényelmes és kellemes szaunázást szolgálja. Akik nem szeretnek egyedül lenni vagy tenni bármit is, azoknak tervezték a kétszemélyes infraszauna kabinokat. Itt egyszerre ketten is szaunázhatnak, mivel a hősugárzók úgy vannak beállítva, hogy mindkét személyt érjék az IR-A, IR-B, IR-C infravörös sugarak. A kabinban található digitális érintőpanellel nemcsak a hőmérséklet szabályozható, hanem a szaunázás időtartama is, így senki sem felejti bent magát

. Az infraszauna élményének fokozása itt még nem ér véget, ugyanis a kabinba rádiót is szereltek a tervezők, aminek segítségével a kedvenc állomásának műsorát vagy válogatott albumait is meghallgathatja.