Interaktív játékok a kreativitásért

Interaktív játékok
Interaktív játékok

A jatek-webaruhaz.hu kínálatában, a kicsiktől kezdve egészen a nagyokig, mindenki megtalálhatja a számára legjobban tetsző terméket. A kisebbek számára pedig interaktív játékok egész hadával készült az áruház. Az interaktív játékok kategóriában azok a termékek találhatóak meg, amelyek a játék során közvetlen, úgynevezett interaktív kapcsolatot építenek ki a gyermekekkel.

A virtuális játékbolt kínálatában népszerűnek számít a DigiBirds nevű madár, ami számtalan érdekes funkciót tartogat a felhasználó számára. Ugyanis nemcsak egyedül képes két módban is énekelni, de akár kórusban is szórakoztatja a csöppségeket. A madár működése nagyon egyszerű, elég csupán ráfújni és a madárka máris természetes madárhangokat hallat.

A DigiBirds mellett pedig, az okos készülékek applikációjából már jól ismert Frublings is hatalmas népszerűségnek örvend. Fontos tudni, hogy az interaktív játékok fejlesztik a gyermekek kreativitását, ezért a szülők előszeretettel vásárolják ezeket a termékeket. A jatek-webaruhaz.hu kínálatában több korosztály számára is lehetőség van válogatni.