Értesüljön időben az OBI katalógus megjelenéséről!

OBI katalógus

Az németországi OBI üzletlánc Magyarországon is meghatározó szereppel bír. Nincs olyan ember, aki ne hallott volna erről a barkács áruházról és a többség már vásárolt is innen különféle alapanyagokat, szerszámokat, szanitereket és bútorokat. Ez egyrészt a nagy kínálatnak, másrészt pedig a remek áraknak, akciós lehetőségeknek köszönhető, amiket az OBI katalógus révén lehet nyomon követni.

Ha valamiért a papíralapú újsághoz nem jutna hozzá, akkor tudnia kell, hogy az OBI katalógus az interneten is elérhető, a www.ujsagomat.hu weboldalon, ahol más üzletek, áruházak online újságjai is megtalálhatóak.

Az Újságomat honlap használatának előnye, hogy amennyiben feliratkozik a hírlevélre, akkor értesítést kap az új OBI katalógus megjelenéséről, így nem fog lemaradni az akciókról, illetve nem érheti olyan kellemetlenség sem, hogy csak későn ér be a legközelebbi áruházba, amikor már felvásárolták az Ön által is kiszemelt, kedvezményes termékeket. Vegye igénybe az Újságomat szolgáltatásait és mindig friss információk lehetnek a birtokában!