A szép kert alapfeltétele a locsoló rendszer

Locsoló rendszer

Szemrevaló növényzethez és üdén zöldellő, egészséges pázsithoz minden esetben megfelelő öntözésre van szükség. Egy jó minőségű, professzionális locsoló rendszer kiépítése hozzásegít bennünket ehhez az eredményhez. Fontos, hogy szakszerű legyen a tervezés, a kivitelezés és a felállítás is.

Így biztosak lehetünk abban, hogy az öntöző rendszer hosszútávon megfelel majd az elvárásainknak, igényeinknek. Ha kellő vállalkozó kedvet érzünk magunkban, mi magunk is összeszerelhetjük mindezt otthon, viszont ebben az esetben is szükséges egy előzetes tervezés és a termékek beszerzésekor megbízható, hozzáértő szakember segítsége.

Ismerni kell például a víz és víznyomás paramétereit, a kert kialakításához mérten megválasztani a rendszer típusát, a szórófejek távolságát. A locsoló rendszer tervezésénél az öntözés rendszeressége és időtartama szempontjából az sem mindegy, hogy az öntözési zónába tartoznak-e a cserepes virágok, teraszon lévő virágok, ágyások, sövény, virágos kert. Informálódjunk, tervezzünk, vásároljunk és munkára fel!