A BCAA fokozza a koncentrációt

Egészséges étrend-kiegészítő

Az élelmiszeripar tömegeket kell kiszolgáljon, és ez az élelmiszerek felhígulásához vezetett. Az BCAA a fehérjékben gazdag ételekben található. Ez az aminosav érezhetően növeli a koncentrációs képességet és serkenti az agy működését még kemény fizikai igénybevétel után is. Egy hosszú edzés sem fogja azt éreztetni, hogy aznap már nem lesznek képesek semmire.

A sportos életmódot folytató személyek számára elengedhetetlen a mindennapi BCAA bevitel. A túlsúllyal küzdőknek is ajánlott, hiszen kevesen tudják, de egy kevés mozgással kombinálva kifejti zsírégető hatását.

Mivel rengeteg húst, tojást és más, fehérjében gazdag ételt kéne fogyasztani, ezért italporok formájában is beszedhetőek. Koncentrált mennyiségben sokkal gyorsabban szívódnak fel a vérben, ezért hamarabb kifejtik a hatásukat, és hozzájárulnak a szervezet fejlődési folyamataihoz.

Felmerül a kérdés, hogyha ennyire jó hatással van az egészségre, akkor mennyit ajánlott belőle szedni? Erre nem született egy pontos mennyiségben meghatározott válasz. A BCAA szedése egyénfüggő, a fizikumhoz és a teljesítőképességhez mérten.