A partvis segít a fal letakarításában

A partvis segítségével könnyen takaríthat
A partvis segítségével könnyen takaríthat

Sok olyan eszköz van a háztartásban, amelyek elengedhetetlenek és szinte mindennap használjuk őket. A felmosórongyoktól kezdve, a portörlőn át, sok dolgot fel lehetne sorolni. Van még egy elég fontos használati eszköz, a partvis.

Sokan hírtelen lehet nem is tudják, hogy mire gondoljanak, amikor meghalják a nevét, de azok, akik mindennap használják, jól tudják, hogy ez egy hosszú nyelű nagyobbacska kefe, amit több mindenre is lehet használni, mint a padló és akár a fal leseprésére is. Amennyiben nagyon egyszerűen akarnánk fogalmazni, mondhatnánk, hogy egy seprű, mert funkcióját tekintve az is, csak annyi a különbség, hogy nem húzzuk vele a szemetet, hanem éppen ellenkezőleg, inkább toljuk azt.

Végül is, teljesen mindegy, hogy most melyik irányba mozgatjuk, mert a lényeg, hogy a felületet, amit le szeretnénk vele tisztítani, azt kiválóan takarítsa. A partvis jól jöhet nagyobb felületek letakarítása esetében is, de a kisebb konyháknál is könnyedén alkalmazható. Amennyiben elég hosszú nyéllel rendelkezik, a ház falát is könnyedén letisztíthatjuk vele.