185 65 R15 téli gumi a biztonságos autózásért

185 65 R15 téli gumi

Mindig érdemes kellően előre gondolkodni, főként akkor, ha a biztonságunkról van szó. A vezetés során kiemelt figyelmet kell fordítani az apró részletekre, hiszen elég lehet egy kis hanyagság és máris életek kerülnek veszélybe. Mindennek ellenére, még így is gyakran megesik, hogy az emberek a 185 65 R15 téli gumi helyett, még a hideg időszakban is a nyári keveréket használják.

Ezt a tendenciát csak fokozza, hogy az elmúlt néhány évben egyre enyhébbek voltak a téli hónapok. Ettől függetlenül, elég egy fagyos reggel, amikor az úttest csúszósabb az átlagosnál és máris tömegkarambolok várhatóak. A 185 65 R15 téli gumi ugyanakkor megelőzhetné mindezt.

Tény, hogy az abroncs nem csodaszer, de garantálja a jó tapadást és ha csak nem extrém körülményekről van szó, akkor padlófékezésnél minimalizálja a csúszás veszélyét. A különleges kialakítású lamellák a 185 65 R15 téli gumi felületén a gyors vízelvezetést szolgálják, valamint a kapaszkodást a havas felületeken. Minden esetben rendeljük meg időben és szereltessük fel!