Újabb Apple találmány, ami lenyűgözheti a világot

Projektoros vezeték nélküli számítógép
Projektoros vezeték nélküli számítógép

A technológiai vívmányok, az egyre korszerűbb informatikai megoldások sokszínűsége, nap mint nap képes lenyűgözni az egész világot. Napjaink egyik kimagasló számítástechnikai vállalkozása, az Apple is igyekszik lépést tartani, sőt, inkább a technológiai újdonságok élén járni, hiszen mi sem bizonyítaná ezt jobban, mint az új szabadalma, ami a hordozható, illetve a projektorral rendelkező számítógép ötletére vonatkozik. Ez egy teljesen új, innovatív koncepció az informatikai piacon, amit a neve, azaz a desk-free (asztalfüggetlen) elnevezés is kiválóan bizonyít, hiszen ez eltér az eddigi notebook és asztali számítógép fogalmától is.

Az új készülék nem rendelkezne hagyományos kijelzővel és billentyűzettel, sőt, a könnyed és egyszerű hordozhatóság érdekében, indukciós töltővel lenne ellátva. Azonban, valamilyen formában a hagyományos készülék minden tulajdonságát, jellemzőjét birtokolná, sőt, még gyorsulásmérő és környezeti fényérzékelő funkcióval is el lenne látva. Nem beszélve arról, hogy az energiatakarékosság és környezettudatosság érdekében, képes lenne arra is, hogy ki- illetve bekapcsolja a készülék főbb moduljait, funkcióit akár automatikusan is, így mindig azok a komponensek fognak működni, amelyek éppenséggel használatban vannak.

Ez az innovatív készülék képes lesz olyan újdonságokat és olyan megoldásokat csempészni a számítástechnikai iparba, aminek köszönhetően hatalmas előrehaladások mehetnek végbe a világpiacon, hiszen emberek ezreinek a munkáját könnyítheti meg a mindennapok folyamán.