Projektor izzó a szorult helyzetekre

Projektor izzó
Projektor izzó

Járt már úgy, hogy házimozizás közben mondta be az unalmast a projektor és ezért le kellett mondani az esti programot? Ugyan lehet, hogy csak a projektor izzó égett ki, de ha nincs csere alkatrész, akkor ebben az esetben tehetetlen az ember és jó darabig nem fogjuk megtudni, hogy mi történt a főhőssel.

Ennek elkerülése érdekében, ajánlott mindig tartani egy-két projektor izzó példányt a fiókban, hogy gyorsan be lehessen tenni a régi helyére, a film pedig pörögjön tovább. A legjobb, ha több is van, hiszen tudjuk, hogy már gyárilag is hibás lehet egy izzó, sőt, a szállítás közben is megsérülhet, így érdemes erre az esetre is felkészülni.

A Ceocomputer oldalon egyszerűen megrendelheti a berendezésének megfelelő alkatrészt, így soha nem fogja kellemetlen meglepetés érni. Fontos azonban, hogy amikor a tartalék projektor izzó is üzembe került, akkor azonnal rendelje meg a következőt, mert különben ugyanúgy bajba lehet kerülni a későbbiekben, de az előrelátó gondolkodás sok bosszankodástól megóvhat mindenkit.