Élvezze a napelem nyújtotta kényelmet!

Napelem

A történelem folyamán minden jól körülhatárolt időszaknak megvolt a maga nagy áttörése, legyen szó biológiai, fizikai vagy kémiai jellegű felfedezésről. Az aktualitás talajára lépve viszont, teljes bizonyossággal állíthatjuk, hogy korunk egyik legnagyobb technológiai vívmánya a napelem és annak energia átalakító rendszere.

Vállalatunk erre az áttörésre alapozza kínálatának mindenegyes modelljét, ezáltal biztosítva vásárlóinak a modernizálással járó minden előnyt. Az általunk kínált energiatakarékos kandeláber alkotóelemei közé tartozik a LED-es lámpafej, napelem, lámpaoszlop, töltésvezérlő és természetesen az akkumulátor.

Ez utóbbi, a méreteinek köszönhetően, problémamentesen belefér az alaptest mellett elhelyezkedő földárokba, egy robbanásmentes, vízhatlan dobozba. Mindezek mellett, a zselés technológiájának köszönhetően, teljes mértékben független mindenféle gondozástól. Mindent összegezve, tehát az ajánlatunkban szereplő napelemek hatékonyságát egy sajátos szolár akkumulátor biztosítja.