Aláöltözet a kényelmes és kellemes munkavégzéshez

Hőszigetelő aláöltözet
Hőszigetelő aláöltözet

Néhány munkahelyen nemcsak a külső, hanem az alsóruházat is jelentős szerepet kap. Ilyenek például a téli időszakokban a szabadég alatt történő munkák vagy az olyan gyárak, ahol a termékek megkívánják az alacsony hőmérsékletet.

Ilyen esetekben nem előnyös, ha túl sok réteget viselnek a munkások, vagy ha túlságosan vastagon öltöznek, mert akadályozza őket a mozgásban, munkavégzésben. A probléma megoldását az aláöltözet jelenti, ami lényegében egy vékony sztreccses anyag, de magas hőszigetelő képességgel rendelkezik.

A kényelmes aláöltözet egy felső és egy alsó részből áll, így a külső ruházat alatt viselve, a teljes testet befedi, tökéletes komfortérzetet biztosítva. Előnye, hogy hőszigetelő tulajdonsága mellett, remek nedvességelvezető is, így ha munka közben megizzadunk, akkor ezek az alsó ruhadarabok magukba szívják a nedvességet, ezért nem kell tartani a megfázástól, kihűléstől. Magas színvonalú aláöltözet a Grandis munkaruha webáruházban szerezhető be, ahol most a kifutó termékeket jelentős kedvezménnyel vásárolhatja meg.