A VR szemüveg telefonhoz interneten is megrendelhető

VR szemüveg telefonhoz

Szeretne olykor kicsit elrugaszkodni a valóságtól? A szebbet még szebbnek látni? Nos, ezt megteheti teljesen legálisan, ha akad otthon egy VR szemüveg telefonhoz. Hogy ilyesmit biztosan csak nagyon drágán lehet venni? Ez a megjelenésekor valóban így volt, azonban ez hamar megváltozott, hiszen a kínai gyártók gyorsan “élethű” másolatokat hoztak létre.

Nem csoda, hogy így egyre többen kipróbálták ezt a roppant szórakoztató kütyüt. Egy ilyen készülék a legtöbb Androidos és IOS rendszerű telefonnal használható. A felhasználónak nincs más dolga, mint a telefonját beilleszteni a szemüvegbe és már élvezheti is a valóság egy teljesen új dimenzióját.

Olcsó VR szemüveg telefonhoz megvásárolható az azolcsosag.hu online boltban. A kiváló tulajdonságokkal rendelkező eszköz 3.5 – 5.5 Inch méretű okostelefonhoz illeszthető optikai lencsékkel, deformitás korrekcióval rendelkezik, kíméli a szemet, nincs szédülés. Forgó 3D érzést, könnyű használatot és roppant realisztikus élményt biztosít. Megéri kipróbálni, tehát Ön sem maradjon le róla!