A vállalkozói képzés személyszállításra vonatkozik

Fuvarozó tanfolyam

A személyszállítás mindig is jó biznisz lesz, mert ez is azon munkák közé tartozik, amikre mindig szükség lesz. Az ismereteinket azonban időközönként meg kell újítanunk, a folyamatosan változó jogszabályok miatt, amelyek erre a szakterületre vonatkoznak.

A Transzport Studiumnál olcsón megvalósítható a vállalkozói képzés. Ez az iskola igazán jó árakkal dolgozik, ezért nehéz lenne másikat találni, ami ennél olcsóbb lenne.

Erre az ismeretmegújító vizsgára akkor lesz szükségünk, hogyha 10 évnél régebbi végzettséggel rendelkezünk ezen a téren. Nem kell hozzá más, mint a személyi igazolvány, a lakcímkártya és a korábbi képzés bizonyítványa. A vizsga 8 napos képzés után következik, ahol bizonyítani kell a jogi ismereteinket, a vezetői, de az adózási ismereteinket is többek között.

Szóbeli nincs, tehát ezeknek írásban kell eleget tegyünk. A vállalkozói vizsga megújításával ismét foglalkozhatunk autóbuszos személyszállítással az elkövetkezendő 10 évben. Amennyiben szeretnénk, hogy a vállalkozásunk problémamentesen működjön, akkor a vállalkozói képzés elengedhetetlen.