Tortadoboz, szállításban az első!

Tortadoboz

Egy ínycsiklandozó sütemény elkészítése nem kis teljesítmény, még akkor sem, ha már jártasak vagyunk a folyamatban. Vannak ugyanis olyan desszertek, amelyek megkövetelik a fokozott figyelmet. Amikor a végső simítások is elkészülnek, nem marad hátra csak a raktározás és esetleges a szállítás feladatköre. Ezen rengeteg múlhat, tehát a tortadoboz haszna felbecsülhetetlen.

Képzeljük el, hogy megalkotunk egy habos csodát, amit valamelyik ismerősünk, rokonunk születésnapjára szánunk. Felhelyezzük azt a tányérra és irány a helyszín. Egy nyári forró nap, amikor minden tiszta por és kipufogógáz, főként a városokban, elég lehet néhány méter megtétele tortadoboz nélkül és azt vehetjük észre, hogy a szép fehér krémet apró fekete szemcsék tarkítják.

Abba az édességbe, már nem szívesen harapnánk bele jóízűen. Ez a kellemetlenség nagyon egyszerűen kiküszöbölhető. A kemény kartonból készült tortadoboz jól zár és elejét veszi, hogy piszok vagy éppen rovarok szálljanak rá a finomság tetejére. Ha adott méretű tárolóra van szükségünk, a cukissagok.hu oldalról könnyedén beszerezhetjük.