A tökéletesen működő páramentesítő készülék

Páramentesítő készülék

Manapság a pára- és penészmentesítésre beszerezhető a saját otthonába is a megfelelő szerkezet. Kérjük, hogy a páramentesítő készülék első használatánál hagyja azt üzemelni folyamatosan 24 órán keresztül! Továbbá, a gépet egyenesen a konnektorba helyezze be, ne használjon elosztót, amire egyéb eszközök is rá vannak csatlakoztatva.

Valamint csakis földelt aljzathoz kösse be a terméket. Figyeljen arra, hogy a készülék egyenesen álljon egy sima felületen és ne vegye azt körbe semmi a közvetlen közelében. A páramentesítő készülék esetében szükséges kiüríteni a víztartályt, amikor az megtelik.

Példának okáért, a Trotec TTK 40 E modellnél előfordulhat, hogy az első napokban többször is ki kell üríteni a tartályt. Ez a darab 3,5 litert tud elraktározni. Aggodalomra semmi ok, hiszen ez azt bizonyítja, hogy a páramentesítő készülék tökéletesen működik. Ha nem szeretne a kiürítéssel bajlódni, csatlakoztathat rá egy elvezető tömlőt, aminek a segítségével a felgyűjtött vizet kiengedi a lefolyóba. Lehetetlen, hogy kifolyjon a víz, ugyanis amint megtelik a tartály, a gép kikapcsol.