Thomas Sabo férfi karóra, a klasszikus és az új párosa

Thomas Sabo férfi karóra
Thomas Sabo férfi karóra

Nem tudja, mit vegyen élete párjának karácsonyra? Egy Thomas Sabo férfi karóra mindig jó választás, egyszerű és elegáns kiegészítője lehet viselőjének. A www.divatekszerbolt.hu weboldalon az új, még friss 2016-os kollekciót mutatja be, amely igazán új designt hozott be a piacra.

Távol-keleti hatások ihlették a karórákat, ezek a jellemvonások a karórák számlapjain mutatkoznak meg. Egyaránt megtalálhatóak a kollekcióban női és férfi karórák. A kecses, finom vonalakat képviselő női karórákat egy gazdagon díszített, túlméretezett felhúzó korona teszi még különlegesebbé.

Mindemellett a Karma kollekció órái illeszkedik a Karma sorozat nyakláncaihoz és karkötőihez egyaránt. A Thomas Sabo férfi karóra elegáns, a régi stílusokhoz kötődik, de ugyanakkor a mai trendeknek is megfelel.

Nagyszerűen lett összeolvasztva a klasszikus és az új, modern forma. Ahogy a női karóráknál, úgy itt is megjelenik a szolid, elegáns fekete és a kicsit merészebb, de annál jobban szemet gyönyörködtető rózsaarany párosítás.