Tesoro fémkereső kompakt mérettel és nagy tudással

Tesoro fémkereső
Tesoro fémkereső

Olyan helyeken is szeretné kipróbálni magát a kincskeresés tudományában, ahol egy nagy, teljes felszereltséggel rendelkező fémdetektor nem fér el? A Tesoro fémkereső révén ezt könnyedén megteheti, hiszen igen apró készülékről van szó, ami ugyanakkor nagyon érzékeny, így komoly zsákmányra is szert tehet vele.

A Tesoro fémkereső hossza 37 centiméter, a keresőfej pedig 10 centiméter átmérőjű, így szinte bárhová befér és hordozni is igen egyszerű. Továbbá, a gombos kezelése megkönnyíti a dolgunkat, hiszen sötét zugokban sem kell azzal foglalkozni, hogy most épp melyik gombot kell megnyomni, hogy működésbe hozzuk a szerkezetet.

Ha az erősségét szeretnénk állítani, ugyancsak ahhoz az egy gombhoz kell nyúlni, amit ha jobbra tekerünk, akkor egyre több fémet lesz képes kiszűrni. A Tesoro fémkereső nagyon jól szerepelt a teszteken, a húszas érmét 18 centiméterről, a 17×17 cm-es lemezt pedig 45 centiméterről kimutatta. Ha ezen információk tekintetében úgy véli, ez az amire szüksége van, a www.femdetektor.com weboldalon máris megrendelhet egy minőségi példányt!