Táskafül egyedi darabokhoz

Táskafül kézműves táskákhoz
Táskafül kézműves táskákhoz

Már többször is készített otthon egyedi, divatos táskákat, esetleg most tervezi az első munkáját? A Fonal Paradicsom webáruházat mindkét esetben érdemes felkeresnie, ugyanis itt változatos táskafül kínálat várja, amelyek között minden stílushoz megtalálhatja a megfelelőt.

Sőt, a táskafül mellett, számos egyéb kelléket is megtalálhat, amelyekkel váll- és oldaltáska modelleket, tarisznyákat, szatyrokat, retikülöket és pénztárcákat is elkészíthet. Rengeteg ötletet gyűjthet a kézműves munkákhoz, amelyeket akár könyv formájában is megrendelhet.

Ebben a témában jelenleg a „Kötött és horgolt táskák‟ valamint a „30 táska tűvel, cérnával‟ című kötetek közül válogathat, de még számos olyan példány található, amelyekben a táskák tárgyköre is említésre kerül.

Amennyiben csak most tervezgeti az otthoni gyártást, akkor érdemes először ezekből informálódni, majd utána következhet a táskafül változatok, anyagok, cérnák, keretek és egyéb kellékek, kiegészítők beszerzése. Ha most belevág, akkor már karácsonyra megszülethetnek az első darabok, amelyekkel meglepheti a családtagokat, barátokat.