Szélessávú internet elérés az Inviteltől megfizethető áron

Szélessávú internet elérés az Inviteltől
Szélessávú internet elérés az Inviteltől

Nem is olyan régen még betárcsázós internetkapcsolat mellett számolgatni kellett az online töltött időt, a lebonyolított forgalmat, ha nem akart valaki hónap végén nagy számlát kapni. Az elmúlt 10 évben sokat változott ez a kínálat, most már megrendelhető szélessávú internet elérés az Inviteltől is.

15, 30, 60, 100 Mbit/s sávszélességű csomagok a legtöbb háztartásban felmerülő igényt ki tudják szolgálni. Ezek az értékek a kínált letöltési sebességek, de ennek legalább felét garantálják minden körülmények között.

A szélessávú internet elérés az Inviteltől korlátlan adatforgalmat biztosít úgy a feltöltés, mint a letöltés során. Az előfizetők egy routeren keresztül minden eszközhöz eloszthatják az internetkapcsolatot, akár kábellel, akár Wi-Fi segítségével csatlakoznak a hálózathoz.

A megfelelő biztonságról természetesen mindenki maga gondoskodik, bár a szolgáltató segítséget nyújt ebben, némely csomag esetén díjmentesen, máshol meg térítés ellenében. A bekötés sem jelenthet gondot, térítésmentesen elvégzi minden esetben a szolgáltató.