A számítógép egér főbb tulajdonságai

Számítógép egér

Manapság már semmiképp sem nehéz drágán igazán jó egeret venni. Azonban nem hihetik azt a laikusok, hozzá nem értők, hogy a drága számítógép egér egyértelműen azt jelenti, hogy adott a magas minőség, kényelmes kezelés, hosszú élettartam vagy épp számos funkció.

Mielőtt bárki is megvesz egyet, jól teszi, ha egy kicsit utánajár a dolgoknak, és megnézi a szaküzletekben vagy a webshopokban, hogy melyek azok a fajták, amelyeket évek óta nagy megelégedéssel használnak például a játékosok, az irodákban dolgozók vagy más személyek, akik naponta több órát ülnek a gép előtt. A számítógép egér akkor mondható kiválónak, ha például kényelmes a fogása, a gombjai hosszú távon is precízen működnek, és a gördítő kerék, amit sokan csak scroll ring-ként ismernek, pontosan kezelhető marad több év után is.

Mivel napjainkban már a számítógép egér érzékelési felbontásával nem szokott probléma lenni, ezért ez kihagyható szempont. A mai webboltokban például az ember nem kap 00 Dpi-nél kisebb érzékelési felbontással dolgozó egeret.