A szabad felhasználású hitel a lehetőségek tárháza

Szabad felhasználású hitel

A vásárlás élménye mindig meghatározó egy-egy rég áhított termék esetében. A vásárlások megvalósításához pénzre van szükségünk, amely nem mindig áll rendelkezésre, legalább is nem megfelelő mértékben.

A szabad felhasználású hitel egy olyan lehetőséget nyújt, amelyet igényelve szinte bármit megvehetünk a hitelkeret összegéig. A bankok termékei között megtalálható hitelkonstrukció többféle fedezeti formával együtt igényelhető. Léteznek a fedezet nélküli és a jellemzően nagyobb hitelösszeget kínáló, jelzálog alapú, szabad felhasználású hitel konstrukciók. Aki rendelkezik saját ingatlannal, nagy eséllyel pályázhat ilyen hitelformára, így akár több milliós összeghatárig bármit megvásárolhat.

Ilyen esetben a leggyakrabban autót szoktak venni, de nem ritka más ingóságok beszerzése sem. Szabad felhasználású hitel folyósítása előtt érdemes szétnézni a piacon, esetleg hitel kalkulátor segítségét kérni, amely megkeresi a legkedvezőbb konstrukciót, így már csak a szóban forgó hitelintézetet kell személyesen felkeresni.