Step Up All In, táncra fel!

Step Up All Inn című film
Step Up All Inn című film

Egy remek és szórakoztató amerikai zenés-táncos film. Ebben a részben a négy barát, Camille, Andie, Sean és Moose, valamint az előző Step Up részek profi táncosai összefognak, hogy befussanak a fényűzés, a bulik, a show-műsorok és az éjszakai élet fellegvárában, Las Vegasban. A Step Up All In egy életérzésről szól, ami kapukat nyit meg. Ebben a filmben nagyon közel kerülnek a fiatal táncosok ahhoz, hogy valóra váltsák álmukat, ami nem más, mint egy saját show. Addig, amíg elérik céljukat, sok mindennel kell megbirkózniuk. 

Egy szuper látványos műsorral kell előállniuk és olyan extrém koreográfiával, amellyel mindenkit leköröznek, bebizonyítva azt, hogy ők a legjobbak mindközül.
A film arra sarkall minden tehetséges és valamiben hűen kitartó embert, hogy álmaikat felvállalva mozgassanak meg minden követ, hogy beteljesítsék azt. A film tanítójellege miatt, minden korosztálynak ajánlott. A Step Up All In film főszereplői Alyson Stoner (Camille), Briana Evigan (Andie), Ryan Guzman (Sean), Adam G. Sevani (Moose).