Sminktanácsadás fotókkal és munkafüzettel

Sminktanácsadás

Minden hölgy megpróbálkozott már a sminkeléssel, de a többség nem volt elégedett a végeredménnyel. Ebbe nem muszáj beletörődni, hiszen van segítség, Keszler Ágnes személyében. A sminktanácsadás az eszközök kiválasztásával kezdődik.

Ezt követően a szakember megállapítja, hogy a jelentkezőnek milyen arc- és szemformája van. Így rögtön meg tudja mondani, hogy az illetőhöz milyen sminktípus illik. A színkendők használatával az is ki fog derülni, hogy elsősorban milyen színeket kell előnyben részesíteni.

A sminktanácsadás során, Keszler Ágnes egy nappali és egy alkalmi sminket készít profi termékek segítségével. Ezeknek a használatáért nem kell külön fizetni. Természetesen fotó is készül majd a végeredményről. Ezt a résztvevők bátran megmutathatják az ismerőseiknek, hiszen remekül mutatnak majd. Így lesz mintájuk arra, hogyan kell elkészíteniük a saját sminkjüket.

Keszler Ágnes adni fog egy munkafüzetet is a résztvevőknek, aminek a segítségével a jövőben egyszerűbb lesz minden lépés. A sminktanácsadásra Óbudán kerül sor.