A push up bugyi kerek feneket varázsol

Push up bugyi

Sok esetben baj, ha a fenék túl nagy, de az is, hogyha túl kicsi, illetve nem eléggé kerek. Viszont mindenre van megoldás! Az előzőre a fogyókúra, míg a másikra a push up bugyi.

Ez egy fenékemelő, párnázott alakformáló bugyi, ami formás és telt feneket varázsol. Egyedi kialakításának köszönhetően, természetes módon emeli meg a feneket és hangsúlyozza ki annak kontúrját. Különleges design alapján készült fehérnemű, teljesen láthatatlan, kényelmes és diszkrét, tehát senki nem fogja észrevenni. A használata kizárólag a viselője titka marad. Feszesebb formát kölcsönöz és mindennapi használatra is megfelel.

Bézs és fekete színben vásárolható meg ez a remek termék a zenudashop.hu internetes boltból. Az anyagát tekintve 80%-ban poliészter, 20%-ban spandex. Négy méretben kapható, S, M, L és XL. A push up bugyi fontos ruhadarab azoknak, akik szexi és vonzó külsőt szeretnének. Előnyeiről, hatásairól minden információ elolvasható a weboldalon. Ugyanott meg is lehet rendelni és rövid időn belül kiszállításra kerül.