Papír ragasztószalag a hatékony csomagoláshoz

Papír ragasztószalag

Miután összepakolta a nyári cuccait egy kartondobozba a következő szezonig, alaposan zárja le azt, hogy ne sérüljön ott, ahová teszi! A papír ragasztószalag tökéletesen alkalmas ennek a feladatnak az ellátására.

Az enyvezett anyag kitűnő tapadást biztosít, amit különböző szélességben megkaphat az üzletekben. A termék több színben is kapható, igény szerint. Kivitelét tekintve a barna és fehér papírból gyártottak a legelterjedtebbek.

A papír ragasztószalag környezetbarát, nem úgy, mint a piacon igencsak elterjedt Bopp változat. Felhasználását tekintve vízzel nedvesítve tapad a felületre. Ez olyan erős kötést eredményez, hogy az eltávolítása csak roncsolással lehetséges, így nyomot hagy a tároló egységen.

Keresse kínálatunkat a shop.zalapack.hu honlapon és válassza ki a megfelelő méretű papír ragasztószalagot! Nem kell keresgélnie a polcokon, felesleges köröket tennie a városban, csupán kattintson rá, tegye a kosárba, adja meg a címét és a Zalapack a lehető leggyorsabban kiküldi azt otthonába!