Nyugtató illóolaj stresszes időszakokra

Nyugtató illóolaj
Nyugtató illóolaj

Vannak olyan időszakok az életünkben, amikor a maximumot kell kihoznunk magunkból. Ez testileg és lelkileg igazán megterhelő lehet, ezért néha mindenképpen időt kell kerítenünk a kikapcsolódásra. A nyugtató illóolaj tökéletes választásnak bizonyulhat abban az esetben, ha nincsen kedvünk emberek közé menni.

A használathoz csupán egy aromalámpára, egy mécsesre és egy kis vízre lesz szükségünk. A tálkába engedjünk egy kis folyadékot, majd tegyünk bele pár cseppet a nyugtató illóolajból! Tegyük fel a magasított tartóra, majd rakjunk alá egy meggyújtott mécsest!

Hamarosan érezni fogjunk a finom illatot, és képesek leszünk kiszakadni a mókuskerékből. A hatás úgy lesz teljes, ha berakunk egy relaxáló hatású zenét is, és leheveredünk egy meleg takaró alá.

Lehetőleg el kell terelnünk a gondolatainkat az idegességet okozó témákról, és inkább valami kellemesebbre kell koncentrálnunk. A saját magunkra szánt időre érdemes befektetésként tekintenünk, hiszen a nyugtató illóolaj használata által nyert energiát később a nehézségek legyőzésére használhatjuk fel.