Német fordítás hivatalosan az Alfa-Glosszától

A német fordítás szakemberei
A német fordítás szakemberei

Napjainkban egyre több ember vállal külföldön munkát, hiszen az Európai Unió a tagállamok állampolgárainak ezt a lehetőséget is biztosította. A német fordítás más nyelvekről kifejezetten fontos mindazoknak, akik Németországban szeretnének dolgozni.

Ezekben az esetekben van szüksége az embereknek a fordítóirodákra, mivel ezek remek szolgáltatást nyújtanak mindenki számára. Ha Önnek is kell egy német fordítás bármelyik dokumentumáról, akkor bizalommal forduljon az Alfa-Glosszához. Ezek a szakemberek kifejezetten gyorsan és pontosan dolgoznak, így ha Önnek sürgősen szüksége van erre a szolgáltatásra, akkor hívja a +36 70 398 6660-as számot, vagy írjon e-mailt az iroda@alfaglossza.hu címre.

Mostanság a külföldi takarító- vagy más cégek is az adott ország hivatalos nyelvén kérik a szakmai önéletrajzot vagy más egyéb személyes dokumentumokat, ezekre leginkább azért van szükségük, hogy elkészíthessék a munkaszerződést. Ha Önnek nincsen ideje eljönni irodánkba, akkor nyugodtan szkennelje be azt a dokumentumot, amelyet le kell fordítani, és küldje el a fenti címre vagy faxon.