Nem csak a kilenclyukú híd van Hortobágyon!

Hortobágy
Hortobágy

Amennyiben Hortobágy nevezetességeit kellene felsorolni, tízből kilenc ember Magyarország leghosszabb kőhídját, a Kilenclyukú hidat említené, ennek ellenére számos más látnivaló is van, amelyek megtekintésére érdemes több napot is rászánni.

Hortobágyon kevés a szálláshely, ezért ha úgy döntenek, hogy néhány éjszakát itt töltenek el, akkor érdemes jó előre lefoglalni egy kényelmes szobát. Rendelkezésre állnak vendégházak, panziók, néhány apartman és egy háromcsillagos szálloda is, de főleg a nyári időszakban, szinte minden foglalt szokott lenni.

Ha nem akarnak fedél nélkül maradni vagy túl messze megszállni, akkor látogassanak el már most a szallaskeres.hu weboldalra, ahol a célpont, valamint az érkezési és távozási napok megadásával informálódhatnak a szabad helyekről! Ne késlekedjenek, mert különben lemaradhatnak a Vadaspark, a Nemzeti park, a Madárpark, a Pásztormúzeum és a különféle kiállítások nyújtotta egyedi élményekről! Hortobágyon kevés a szálláshely, ezért időben neki kell fogni a tervezésnek.