Műszaki vizsga Budapest gázüzemű autókra is kérhető

Műszaki vizsga
Műszaki vizsga

Tartsuk számon az autó műszaki vizsgájának időpontját, mert az elmulasztása nem célszerű, különösen a tulajdonos számára. Kétévente kötelező feladat. A műszaki vizsga Budapest autósainak a HNH autószervizében elérhető és igénybe vehető szolgáltatás.

A műszaki vizsgáztatás budapesti szervizünkben gázüzemű autókra is kérhető. Egyéb szolgáltatásainkról és aktuális árainkról honlapunkon talál tájékoztatást. Adatainak a megadásával a weboldalon kérhet visszahívást, időpont egyeztetést.

A műszaki vizsga Budapest Rákospalotán levő szervizünkben előzetes állapotfelmérést is tartalmaz, amiért nem kell külön fizetnie. Azokban a kivételes esetekben nem végezhető el a műszaki vizsga budapesti szervizünkben, ha az autó a forgalmi bejegyzése szerint taxi, oktató vagy mozgássérült gépjármű, amelyeket a Nemzeti Közlekedési Hatóság vizsgáztathatja. Ha lejárt a műszaki érvényessége, úgy végezhető el a műszaki vizsga budapesti szervizünkben, ha arra útvonalengedélyt kér, vagy trélerrel szállítja be a gépjárművet.