Mobiltelefon kijelző csere az LCD FIX révén

Kijelző csere

Mobiltelefonjaink ma már olyan fejlett és hasznos készülékek, amelyek sok teendőt elvégeznek helyettünk, mindig rendelkezésre állnak és számos dolgot el tudunk intézni rajtuk keresztül, sorban állás és időtöltés nélkül. Ezért vigyázni kell rájuk és óvni, az egyébként igen sérülékeny eszközöket.

Ha elejtjük, a kijelző sérülése a leggyakrabban előforduló sérülés. Ebben az esetben a kijelző csere elkerülhetetlenné válik. Sajnos, ez nem olcsó mulatság, alapvetően típustól függően változik az ára. A kijelző csere akkor indokolt, ha nagyon zavarnak a repedések és funkcióját tekintve, az érintőképernyő nem működik megfelelően, vagyis nem reagál jól az érintésre, nyomkodásra.

Számos szakszerviz áll rendlelkezésre ez ügyben, de kérdés, hogy mennyi időt vesz igénybe a javítás, illetve mennyibe kerül. Az LCD FIX szakemberei többéves tapasztalattal és óriási raktárkészlettel állnak rendelkezésre, a kijelző csere és minden egyéb mobiltelefonnal kapcsolatos probléma megoldásában. Keresse kollégáinkat és kérjen ajánlatot, mert nem bánja meg!