Miért hasznos a pelenkázó lap?

A pelenkázó lap fontos
A pelenkázó lap fontos

A pelenkázás feladata nem egyszerű dolog és az sem mindegy, hogy hol történik, hiszen kellemetlen meglepetések várhatják a szülőt a tisztába tétel alkalmával. A kiságyra feltehető pelenkázó lap jóval leegyszerűsíti a nehézkesnek ígérkező folyamatot. Minden szempontból előnyös. A kiságyból kiemelve, a kicsi egyetlen mozdulattal már a pelenkázón van. Megtalálhatóak a puha, merev és peremes típusúak is.

Használata után maradhat akár a kiságyon, hisz ettől könnyedén hozzá lehet férni a babához, de az ágy mellett is kényelmesen elfér, mivel lapos, így nem foglal sok helyet. Elég nagy ahhoz, hogy elférjen rajta a pelenka, a púder és a krémek, így minden egyből kéznél van, nem kell keresni és előkészíteni.

Kifejezetten úgy lett megtervezve, hogy semmilyen, a babára ártalmas anyagot ne tartalmazzon és bőrét is kíméljék. A pelenkázó lap felülete vagy huzata könnyen és gyorsan tisztítható. Több színben és méretben is kapható, hogy minél jobban illeszkedni tudjon a kiságyak méreteihez és színeihez. Hasznos dolog, mind a szülő, mind a baba számára.