Legyen kéznél a lépcsőjáró!

Lépcsőjáró

A mai modern ember már eléggé el van szokva attól, hogy olykor jelentős terheket cipeljen. Nagyszüleink, akik még lehet, hogy a nap jelentős részét a mezőn töltötték, teljesen más módon szocializálódtak. Akkor nem volt kihívás felkapni az 50 kilós zsák búzát vagy tengerit. Ezzel szemben, most ez jelentős problémákat okozhat. A könnyítés érdekében, megszületett a lépcsőjáró szerkezet, ami gyorsítja és egyszerűsíti a szállítási feladatokat.

A speciális kerékrendszer kifejezetten úgy lett megalkotva, hogy egyszerűen vegye az akadályokat. A lépcsőjáró kivételes társunk lesz az emeletek közötti munkában.

Ha eddig nélküle dolgoztunk, akkor értékelni fogjuk a jelenlétét. Nagyobb terhek szállításánál érdemes rögzíteni a rakományt és az sem baj, ha van egy munkatárs, aki segít. A lépcsőjáró hosszútávra lett tervezve, ezért remek befektetés több szempontból. Minél nagyobb a vállalkozásunk, annál jobb, ha nem csak 1 darab áll szolgálatban, hanem mindig kéznél van, legyen szó fel- vagy lepakolásról, netán a raktáron belüli szállításról.