Látta már a legújabb menyasszonyi ruha kollekciókat?

A Tiana exkluzív esküvői szalonban mindenki megtalálhatja álmai ruháját

Megtalálta a nagy ŐT és lassan itt az egybekelés napja, de még pár olyan elengedhetetlen kellék, mint például a menyasszonyi ruha még nincs kiválasztva és nem is igazán tudja, honnan szerezhetné be? Akkor ne is keresgéljen tovább, mert a Tiana exkluzív esküvői ruhaszalonban a legfrissebb nemzetközi trendek szerint alakul a menyasszonyi ruhák kínálata.

A szalon mindig a divatvilág élvonalát képviselő luxus- és prémiumkategóriába tartozó esküvői ruhákat sorakoztatja fel, így a kedves aráknak kétségük nem lehet afelől, hogy nemcsak a templomba bevonulva, hanem a menyegző egész idején ők lesznek az esemény fő látványosságai. A Tiana exkluzív esküvői ruhaszalonban megtalálja majd a Capri, a Balmes, az Elbet, az Elogio, az Elsa, Elizabeth, az Ecologia, a Basora, az Evali, a Gianela, a Gaura, az Enea, és a Gigi márkákat, amelyek köztudottan Európa legelismertebb tervezőinek kezéből kerülnek ki. Természetesen a Tiana exkluzív esküvői ruhaszalonban nemcsak a karcsú, homokóra alakú és modell testalkatú hölgyek találhatják meg a tökéletes menyasszonyi ruhát, hiszen attól, hogy valaki kicsivel molettebb, még nézhet ki jól, sőt! A Tiana exkluzív esküvői ruhaszalonban a molettebb hölgyekre is tekintettel vannak, így minden típus leírásához feltüntetik, hogy milyen testalkathoz passzol. A kedves arra, akár már otthon is kiválaszthatja, hogy mely típusokat szeretné felpróbálni majd a szalonban.

Vannak, akik annak ellenére, hogy életük legboldogabb napját élik át az esküvő pillanataiban, mégsem szeretnék megvásárolni azt a ruhát, amit majd magukra öltenek, mert úgy gondolják, hogy felesleges olyan öltözéket megvenni, amit valójában egyszer használnak, aztán meg ott ül valahol a szekrényben, mert többé semmilyen eseményre nem vehetik fel. A Tiana exkluzív esküvői ruhaszalonban nem kell kötelező módon megvásárolnia a menyasszonyi ruháját, hiszen itt kölcsönözni is lehet. Ráadásul az itt található menyasszonyi ruhák többsége nem is fehér, hanem ivory és ekrü színű, ami még inkább egyedivé teszi a szóban forgó menyegzői öltözékeket.