Különleges esküvői asztaldísz a webáruházból

Esküvői asztaldísz

Az esküvői teríték természetesen eltér a szokványos ünnepi terítéktől. Kell legyenek rajta olyan elemek, amelyek jelzik, hogy egy különleges eseményt ünnepelnek. Az esküvői asztaldísz ezért elengedhetetlen ilyenkor.

A virág és a szalvéta megszokott kellékek, azonban az ünnep jellegét megadó kiegészítőket lehet bővíteni. Manapság már megszokott az ültetési rend a lakodalmi ünnepségeken. Hogy ez a dolog is igazán elegáns keretek közé kerüljön, használhatunk szív alakú porcelán ültető kártya tartót. Ez nemcsak hasznos, de szép része lesz az ünnepi asztalnak, kicsi méretének köszönhetően pedig nem foglal sok helyet. Persze az esküvői asztaldísz nem merül ki ennyiben.

Ha egyszínű terítéket választunk, jól fog passzolni hozzá pár virágos gyertya, ami ráadásul még meghittebbé teszi az eseményt. A welcome-home.hu webáruházban választhatunk rózsás, hóvirágos vagy szíves modellt. A hóvirágos gyertya stílusos és romantikus esküvői asztaldísz egy tél végi, tavaszi esküvőn. Pár ízléses dolog az asztalon mindenképpen emeli a kivételes alkalom hangulatát.