Kiválóan teljesít az elektromos konvektor

Kitűnő fűtés

A lakás minden helyiségének befűtése a hideg, téli napokon egyáltalán nem olcsó mulatság, viszont a kellemes környezet megköveteli a meleg klímát.

Költséghatékony megoldásként szolgálhat, hogy csak a főbb helyiségeket fűti ki, mint például a hálószoba, a ritkábban használt szobákat pedig az elektromos fűtés által teszi kellemesen meleggé. Ne dideregjen fürdés közben sem, a törölközőit pedig szárítsa a rendkívül praktikus elektromos radiátoron!

Mivel a berendezés az előírásoknak megfelelően védett a ráfröccsenő vízsugártól, nyugodtan felszerelheti a toalettben vagy a fürdőszobában. A pár perc alatt beszerelhető fűtőtest kiválóan illik bármely falfelületre, a kisebb méretben kapható típusok pedig a helyszűkével szenvedő térben helyezhetőek el a legcélszerűbben.

Az elektromos fűtés nemcsak praktikus, de költséghatékony is, hiszen időzítőjének hála akkor kapcsol be, amikor a hőmérséklet drasztikusan csökken. Ha már régóta szeretné a magáénak tudni a fűtés e modern verzióját, tekintse meg a folyamatosan bővülő kínálatunkat!