Kisebb és olcsóbb kijelzők a számítógépek piacán

Kisebb és olcsóbb képernyők
Kisebb és olcsóbb képernyők

Az informatika piacán olyan léptékű előrehaladást tapasztalhatunk, hogy igen nehézkesen tudjuk végigkövetni ezt az innovatív fejlődést. A gyártók arra törekednek, hogy minél olcsóbb és kézenfekvőbb termékekkel rukkoljanak elő, amelyek segítségével a fogyasztók bizalmát is igazán könnyedén elnyerhetik. A napokban például, arról lehetett tudomást szerezni, hogy a nagy gyártók a jövőben 15 vagy 17 hüvelykes képernyővel felszerelt számítógépet szeretnének piacra dobni, amit All in One névvel láttak el.

Mivel az eddigiekben kifejlesztett drága készülékek nem hoztak olyan mértékű sikert, mint amilyenre számítottak, úgy gondolják, hogy érdemes megpróbálkozni egy olcsóbb és kisebb példánnyal is. Arról is beszámoltak, hogy a 21 és 23 hüvelykes modellek korántsem lettek annyira népszerűek, mint ahogyan azt tervezték. Az új készülék pedig, a remények szerint felveszi a versenyt, akár a 17 és 19 hüvelykes notebook kínálattal is. Az olcsó áraknak köszönhetően úgy vélik, hogy a termék igencsak népszerű lesz a vásárlók számára.

Az All in One számítógépek piacát jelenleg az Apple és a Lenovo uralja, azonban a HP is szorosan mögöttük van a listán. Sőt, még a különböző információk, források szerint, a Samsung vállalkozás is tervezi az All in One gépek piacra dobását a jövőben, ugyanis a gyártók ettől a készüléktől számottevő sikereket várnak el. Erre minden esély meg is van, hiszen az alacsony ár és az igencsak kedvező minőség a potenciális fogyasztók számára is egy kedvező választásnak bizonyulhat.