Karosszéria fóliázás számos típusban

Óvja kocsinkat a karosszéria fóliázás
Óvja kocsinkat a karosszéria fóliázás

Mivel egy jó autó megvásárlása sok munkába kerül, érthető, hogy mindenki igyekszik a maximális védelmet nyújtani a kocsi számára. Az eredeti fényezés megvédése nagyon könnyű a karosszéria fóliázás módszerével. Bármilyen karcolás, felpattant kő vagy egyéb fizikai tényező esetében a fólia sérül meg, nem pedig az autó eredeti fényezése.

Természetesen, a fóliázás folyamata pontos, alapos, és a végeredménnyel mindenki elégedett. Különböző színű és típusú karosszéria fóliázás lehetséges, annak függvényében, hogy milyen arculatot szeretne a kliens az autójának. Azt is fontos megemlíteni, hogy nemcsak a karcolások ellen véd a fólia, hanem a napsugárzás okozta fakulások terén is jól teljesít.

A választék igazán széles, melyek közül a legkedveltebbek a következők: karbon és matt fólia, kaméleon, vagyis színváltó fólia, de sokan a bőrhatású modelleket választják az egyediség érdekében. Akit érdekel a karosszéria fóliázás, az vegye fel a kapcsolatot az oldallal, és próbálja ki a minőségi és különleges LLumar termékeket!