Itt a taxis vizsga sikeres lesz

A taxis vizsga könnyű

Nem meglepő napjainkban az a jelenség, ha valaki szakmát vált. Ugyanis az, amit a középiskola elvégzése után vagy a szakiskolában elsajátítottunk, nem mindig kísér minket életünk végéig. Némely szakmák egyik-másik gazdasági terület fellendülése/ hanyatlása miatt divatossá válnak vagy elévülnek.

Ezért sokszor váltani kell. Aki már 2 éve rendelkezik „B” kategóriás jogosítvánnyal, annak esélye van egy taxis vizsga segítségével szakmát váltani, taxizásba fogni.

A kurzus 3 napos, a jelenlét pedig kötelező. Budapesti iskolánk még szállással is segíti a vidékről érkező jelentkezőket. A taxis vizsga a hatóság által kijelölt időpontban zajlik és mindazok, akik sikeresen veszik, hatósági bizonyítványt kapnak.

A taxis vizsga nemcsak hibaelhárítási ismeretekből és vezetéselméletből áll, hanem speciális vezetéstechnikai ismeretekből is remekelni kell. Mindezek mellett kötelező a vezetési gyakorlat is, viszont szóbeli vizsgára is kell számítani a helyi idegenforgalmi ismeretekből és a taxi tartozékainak kezeléséből.