Ismerjük meg az Ubuntu rejtelmeit!

Ubuntu

Sokakban felmerült már a kérdés, hogy pontosan miért vagyunk itt? Tényleg csak azért születünk meg, hogy 60-70 éven át szenvedjünk, robotoljunk, majd egy nap elmúljunk nyomtalanul? Mindenki érzi legbelül, hogy ez így nincs rendjén. De mégis mit lehet tenni egy ilyen világban, ahol a pénz jelent mindent? A válasz ott rejtőzik az Ubuntu könyv lapjain.

Mélyre hatolva az igazságban rájövünk, hogy a háttérhatalom még évezredekkel ezelőtt azért alkotta meg a pénz fogalmát, hogy azzal manipulálni és rabszolgasorba tudja taszítani az emberiséget. Sajnos a terv sikeres volt, mert manapság mindenki a vagyonszerzésnek rendeli alá az életét. Az Ubuntu, ami valójában egy afrikai filozófia, remekül megmutatja, hogy mi a kiút.

Van rá mód, hogy a jelenlegi jóléti társadalom pozitív vonatkozásai megmaradjanak és elvessük a negatívumokat. Teremtsük meg itt a mennyországot és éljünk boldogan, békében egymás mellett úgy, hogy mindenünk megvan, amire csak vágyunk! Az Ubuntu megmutatja mit kell tennünk ezért. A továbbiak már csakis rajtunk múlnak a dolgok!