Ingyenes ablakszerviz szolgáltatás

Ablakszerviz

Az autót tervezett időszakonként szervizbe szokták vinni, hogy megbizonyosodjanak, minden rendben van vagy orvosoljanak egy aprócska problémát, amíg nincs belőle még nagyobb baj. Ugyanígy kellene használniuk az embereknek az ablakszerviz szolgáltatást is. Ha újonnan szereltette be az ablakokat, akkor biztos szeretne lenni abban, hogy hosszú évekig megfelelően fogja majd kiszolgálni.

A gyártó és szerelőcsapat mindig garanciát vállal a munkára egy bizonyos időkereten belül, ha azt a funkciójának megfelelően használják. Ez azt jelenti, hogyha valamilyen gondja akad az ablakkal, nem működik az elvárt módon, akkor a szerelők felkeresésével orvosolni lehet majd a problémát, amennyiben még mindig garanciában van.

Sokan azonban nem használják ki ezt az ablakszerviz lehetőséget és nem keresik fel őket ha úgy érzik, hogy egy kicsit súrlódik vagy kattog. A gond ott kezdődik, amikor ezek a pici hangok nagyobb bajjá kerekednek és már lejár a garancia. Akkor az ablakszerviz szolgáltatás már nem lesz ingyenes.