Infrapanel egyenesen az internetről

Infrapanel

Sokan visszarettennek, amikor az elektromos fűtést hozza szóba valaki, mert még mindig a hagyományos villany konvektorok jutnak az eszükbe erről a kifejezésről. Az elektromos fűtésrendszernek ma már van egy modernebb változata, a már sokak által kedvelt infrapanel.

Nyugaton már nagyon régóta használják ezt a fűtési lehetőséget, viszont hazánkban csak most van feltörekvőben. Nem is csoda, hogy egyre népszerűbb itt is, hiszen nemcsak kényelmes megoldást nyújt, de még gazdaságos is.

Itt kell visszatérjünk egy pillanat erejéig a régi és az új típusú villanyfűtés összehasonlítására. Addig, amíg a régi modellek közül néhány szinte letekerte a villanyórát a falról, ezek kimondottan energiatakarékosak.

Aki fűtötte már az infrapanel előtt más módszerrel is lakást, bátran elmondhatja, hogy árban semmi különbség nincs a kettő között. Abban az esetben, ha nem szeretné az összes szaküzletet bejárni az infrapanel beszerzéséért, akkor keressen meg bennünket a weboldalunkon és tekintse meg az ajánlatainkat!