Informálódjon a gyerekülés vásárlást megelőzően!

Gyerekülés vásárlás

A hétvégi kirándulás csak akkor válik igazán élvezetessé mindenkinek, ha a család apraja-nagyja biztonságban utazik. Ha úgy döntenek, saját autóval kívánnak útnak indulni, a gyerekülés kötelező kellék!

Bizonyára sokszor hallotta már, hogy a biztonság az első, de a tapasztalatlan szülőknek sajnos nem egyértelmű, hogy mik azok a tulajdonságok, amivel egy megbízható gyerekülésnek rendelkeznie kell.

Sokan tanácsolják az ötpontos biztonsági övvel ellátott gyereküléseket, és valóban, a szóban forgó termék maximális stabilitást és kényelmet biztosít a felhasználónak, azonban ezzel egyidejűleg a mozgásban kissé korlátozza.

Az ellenőrzött lassítás szintén olyan tényező, ami az első osztályú gyerekülés mellett szól, hiszen ebben az esetben a balesetek során fellépő ütközési energia a gyermek testének erősebb részein, mint például a váll vagy a medence, az ülésbe vezetődik el. Ha úgy érzi, szakmai tanácsra van szüksége a vásárlást megelőzően, nyugodt szívvel kérheti azt a Gyerekülés szakáruház profi csapatától!