Hol található a pezsgő múzeum?

Pezsgő múzeum

Budapest világszerte híres az érdekes helyeiről. Rengeteg csodás dolgot meg lehet itt nézni, ráadásul fantasztikus szórakozást talál magyar és külföldi is. A fővárosban felkereshető a pezsgő múzeum is. Nem a belvárosban kell keresni vagy valamelyik nagy épület pincéjében, hanem egy kicsit kirándulni kell, mégpedig Budafokra. Itt fogjuk megtalálni azt a helyet, ahol a magyar pezsgő gyártás igazán kibontakozott.

A Törleyt mindig is ismertük, azonban nagyon hosszú ideig nem láthattuk azt a csodálatos helyet, ahol gyártják már mintegy 130 éve. A Törley Gyűjtemény és Látogatóközpont azonban 2012. június 16-án a Múzeumok éjszakáján megnyitotta a kapuit, így azóta van már pezsgő múzeumunk is.

Ez a hely remek alkalmat nyújt egy kis kellemes, kultúrával megfűszerezett kiruccanásra. De itt nemcsak a Törley története veszi le a látogatót a lábáról, hanem maga a hely dizájnja is. Itt ugyanis nemcsak tartalmában, hanem külsejében is minden a pezsgőről szól. Többet nem is árulunk el, mert egyszerűen el kell jönni ebben a pezsgő múzeumba!